Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! Element de acoperiș luat de vânt, pe B-dul Unirii din Focșani

Intervenţie a pompierilor după ce un element de acoperiș a fost luat de vânt, pe Bulevardul Unirii din Focșani, potrivit informațiilor primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea:

„Un echipaj cu 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine, pe B-dul Unirii din municipiul Focșani, pentru degajarea unui element de acoperiș.”

Un cod galben de vânt puternic și vijelii, valabil până marți, la ora 22.00, vizează toate regiunile țării, inclusiv județul Vrancea. Vântul va avea intensificări susținute în toată țara, cu viteze de 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h, potrivit ANM. Totodată, un cod portocaliu, valabil până marți la ora 18.00, vizează județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales după-amiaza județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila și zona continentală a județelor Constanța și Tulcea. Vor fi viteze în general de 80…85 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 120 km/h.

foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?