Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO! Viorel Costin este noul președinte al organizației PSD Panciu

Viorel Costin este noul președinte al organizației PSD Panciu. Acesta a fost ales în cadrul Conferinței de alegeri a organizației Panciu care a avut loc vineri. Până în prezent, organizația PSD Panciu a fost condusă de deputatul Elena Stoica, care în prezent deține funcția de președinte al Organizației Femeilor din PSD Vrancea.

La lucrările Conferinței de alegeri a organizației PSD Panciu au participat peste 200 de social democrați.

La eveniment au participat Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea, deputatul Elena Stoica, deputatul Laurențiu Marin, Vasile Carnariu președintele Agenției Naționale pentru Arii Protejate, primarul Municipiului Focșani și președinte al organizatiei municipale PSD Focșani Cristi Misăilă, Ciprian Nica fost deputat PSD, primarii Vlad Ion (Câmpuri), Zbîrciog Vasile (Străoane), Paun Vladimir (Răcoasa) și Iordache Cazacu (Fitionești), președinții de organizații Monac Nicolae (Țifești), Caproș Ovidiu (Movilița) și vicepreședinta OFSD Vrancea Trofin Ioana precum și președintele TSD Vrancea Bogdan-Andrei Roșu.

„Mi-am exprimat întreaga solicitudine și susținere față de noua organizație social democrată PSD Panciu. Am încredere deplină că împreună vom reuși să obținem rezultatul mult așteptat de pănceni, bazându-mă pe dedicarea și devotamentul fiecărui membru al echipei PSD Panciu, pentru că toți păncenii merită un oraș modern, mai curat, și mai multe investiții în infrastructura rutieră, școlară și medicală. Într-o atmosferă plină de entuziasm, conferința de alegeri a reprezentat un moment inspirațional și plin de semnificație. Noii membri ai organizației PSD Panciu, printr-o demonstrație puternică de unitate și determinare, au afirmat dedicarea comună pentru valorile și obiectivele stabilite privind angajamentul față de comunitatea pe care o reprezintă. Echipa PSD Panciu, singura alternativă pentru a reda strălucirea orașului, pentru a-l dezvolta și a-l readuce în competiția cu celelalte comunități vrâncene“, a precizat liderul PSD Vrancea, Nicușor Halici.

Președintele PSD Panciu Viorel Costin va face echipă cu prim vicepreședintele Valeriu Jalbă, vicepreședinții Iliescu Luminița, Roșca Marian, Calița Costinel, Holbea Valentin, Burlacu Raluca, Goidea Lucian și Tătaru Cosmin.

Din Biroul politic al PSD Panciu mai fac parte în calitate de membri: Marin Lidia, Nistor Ion, Dragomirică Petru, Toscuță Zamfirița, Rusu Felicia, Stănescu Lucian, Bucioc Costică, Corcoz Auraș și Apostu Gabi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?