Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FOTO: Școli de nota zece, zâmbete de nota 10! Campania de informare cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Orale, în prezența primarului Misăilă

Elevii de la Școala Generală „Ștefan Cel Mare” și de la Școala Generală „Duiliu Zamfirescu” din Focșani au participat, ieri, la campaniile de informare organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Orale. Evenimentul a fost organizat de Direcția de Asistență a Copilului (DAS) Focșani, DSP Vrancea și Colegiul Medicilor Stomatologi Vrancea, la cele două unități de învățământ. La acțiuni au fost prezenți primarul Cristi Misăilă, directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur, directorul DAS Focșani, Mirela Bernovici, reprezentanți ai Colegiului Medicilor Stomatologi.

Acțiunea a fost o ocazie excelentă pentru medicii stomatologi din Focșani să îi învețe pe copii cum să folosească pasta de dinți și periuța pentru a curăța dinții, cum să aibă o igienă orală cât mai adecvată pentru a avea un zâmbet sănătos. „Este extrem de important să prevenim apariția problemelor dentare, dar și să îi învățăm pe cei mai mici să meargă fără teamă la medicul stomatolog atunci când apar afecțiuni dentare. La Primăria Municipiului Focșani am susținut întotdeauna investițiile în cabinetele de medicină școlară și în special în cabinetele stomatologice. Sunt mândru că una din campanii a fost realizată la Școala Generală ”Duiliu Zamfirescu” pe care am reabilitat-o complet în urmă cu trei ani. De asemenea, am reabilitat și Dispensarul Sud unde am amenajat un Centru de Permanență Medicină de Familie și un spațiu special pentru un cabinet stomatologic”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Sursa foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?