Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Futsal – Mărășeștenii au început cu victorie play-out-ul!

  • ACS Mausoleul – ACS West Deva 2-1 (2-1)

Play-out-ul Ligii 1 la futsal, la care participă echipele clasate pe locurile 5-10 la terminarea sezonului regulat, a început la finalul săptămânii trecute. Regulamentul de organizare a campionatului Ligii 1 la futsal prevede că aceste echipe „vor disputa încă un tur urmând să intre în această fază cu punctele acumulate în prima parte a competiției. … Echipa clasată pe locul 10 la finalul fazei play-out retrogradează în Liga 2”. Mărășeștenii au început play-out-ul cu meciul de acasă disputat duminică, 10 martie, în compania ACS West Deva pe care a întrecut-o cu 2-1 (2-1), prin golurile marcate de Ștefan Lupu, revenit la echipă, și Ovidiu Tudose.

ACS Mausoleul s-a despărțit și de Mimi Stoica, dar managerul Romeo Drăgan speră ca echipa să facă față competiției și în condițiile în care au plecat mai mulți dintre jucătorii valoroși cu care a început campionatul. Așa cum arată clasamentul după prima etapă a play-out-ului, ACS Mausoleul nu mai poate pierde locul în Liga 1, indiferent de rezultatele pe care le va avea până la final.

Sâmbătă, 16 martie, ACS Mausoleul va întâlni în deplasare pe ACS Sepsi SIC.

Clasament: 1. ACS Sepsi Sic – 34 puncte; 2. ACS Mausoleul Mărărășești – 22 puncte; 3. Luceafărul Buzău – 18 puncte; 4. CSM Târgu Mureș – 15 puncte; 5. ACS West Deva – 9 puncte; 6. ACS Șoimii Simand – 9 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?