Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO! Accident mortal pe DN 2D, la Tulnici

Un bărbat din județul Sibiu, pasager într-un autoturism, a murit în această dimineață într-un accident produs pe Drumul Național 2D, în zona Tulnici. Victimei i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes, conform unui comunicat transmis de Biroul de presă al IPJ Vrancea:

„În această dimineață, ora 08.12, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DN 2D Tulnici s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism.
Victimei, un pasager în vârstă de 53 ani, din județul Sibiu, i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din nefericire, a fost declarat decesul.

Conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din județul Sibiu, a refuzat transportul la o unitate medicală”, potrivit comunicatului transmis de IPJ Vrancea.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a informat: „Dispeceratul SAJ Vrancea a primit astăzi, la ora 8.13, o solicitare pentru un accident rutier cu un autorism implicat, produs între Bârsești și Tulnici. La solicitare s-a deplasat un echipaj medical SAJ tip B 2 care a identificat o victimă de sex masculin, în vârstă de 56 ani, fără semne vitale, fără indicație de resuscitare.”

Sursă imagini: IPJ Vrancea, SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?