Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Accident pe DN2 E85, zona Garoafa; doi bicicliști și două autoturisme, implicate

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în urmă cu puțin timp, pe DN2 E85, în zona localității Garoafa. Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, o persoană este rănită, iar traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, ora 19.10:

„Pe DN 2, localitatea Garoafa, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat o victimă, aflată în evaluare medicală. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.”

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a informat că „la ora 19.09, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 în localitatea Garoafa, doi bicicliști și două autoturisme implicate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ Vrancea tip B 2, care au identificat două victime, bicicliști, conștienți, în vârstă de 12 și 16 ani, cu traumatisme produse prin accident rutier. Minorii au fost examinați, stabilizați și transportați la UPU Focșani. Persoanele aflate în autoturisme au refuzat transportul la spital.”

foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?