Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

VIDEO/FOTO! Cine este persoana dispărută, noaptea trecută, în pădurea dintre Nereju și Andreiașu

 

Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea:

Aseară, la ora 17:59, un bărbat din județul Maramureș a solicitat ajutorul prin apel 112, sesizând faptul că o femeie din comuna Nereju, sat Nereju Mic care îl însoțea s-a rătăcit pe drumul dintre comuna Nereju și comuna Andreiașu.

Primul echipaj de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat bărbatul care a relatat faptul că, în jurul orei 11:00 a plecat pe jos din comuna Andreiașu spre comuna Nereju pe drumul DN 2 M împreună cu concubina sa, o femeie de 56 de ani, în jurul orei 14:00 aceasta a făcut o pauză iar el și-a continuat deplasarea. La un moment dat, acesta a observat că femeia a rămas în urmă și a apelat 112 pentru că nu a mai găsit-o.

În baza celor sesizate şi a informaţiilor obţinute, au fost constituite echipe complexe de căutare, formate din poliţiştii Secțiilor 3 și 9 Poliție Rurală, Jandarmeria Montană Lepșa, Salvamont Vrancea, ISU Focșani, ISU Vidra, SVSU Nereju, SVSU Andreiașu care au demarat activităţile de căutare în zona forestieră dintre comunele Nereju și Andreiașu, pe o suprafață de circa 20 km.

În jurul orei 23:30 un echipaj de poliție a identificat femeia la o rudă în satul Glăvănești.
Aceasta a relatat faptul că, după ce a făcut o pauză în timp ce se deplasa cu concubinul său, și-a reluat drumul către Nereju pâna în punctul ,, Pomii lui Bulearcă”, iar de acolo a mers pe scurtături, circa 9 km, până la domiciliul surorii sale, unde a ajuns la ora 23:00.
Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu a fost victima vreunei infracțiuni.


.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?