Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Șoferi sub influența substanțelor psihoactive, depistați în Haret, Garoafa și pe DN 2D

IPJ Vrancea: Dosare penale la regimul rutier

La data de 24 februarie 2024, ora 16.30, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit pentru control un bărbat, de 45 ani, care conducea un autoturism, pe direcția Tișița – Adjud, pe DN2 E85, în localitatea Haret. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 25 februarie 2024, ora 00.14, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit pentru control un tânăr, în vârstă de 21 ani, care conducea un autoturism pe DN2 E85, în localitatea Garoafa. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. La data de 25 februarie 2024, ora 08.10, polițiștii rutieri au oprit pentru control un tânăr, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2D, din direcția Bolotești – Focșani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. La data de 25 februarie 2024, ora 13.00, un bărbat, de 67 de ani, a fost identificat conducând un autoturism pe strada Magnoliei din comuna Ploscuțeni, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?