Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Opt seri de spectacole la Galele Teatrale Focșănene 2024

Spectacolul „Visul unei nopți de vară”, cu actorii Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia”, va deschide Galele Teatrale Focșănene din acest an. Vor fi puse în scenă opt spectacole pe scena teatrului focșănean în a doua jumătate a lunii martie. Prima piesă, cu actorii foșăneni, va fi pe 15 martie – „Visul unei nopți de vară”. Pe 19 martie publicul focșănean se va întâlni cu actorii Teatrului Alexandru Davila din Pitești care vor oferi piesa „Proștii sub clar de lună”, de Teodor Mazilu. A treia piesă va fi „Boeing – Boeing”, după Marc Camoletti, cu actorii teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad.

Poate cel mai cunoscut spectacol este „Plicul”, cu actorii Teatrului Dramaturgilor Români, în regia lui Dan Tudor. Actorii Teatrului Municipal din Focșani vor reveni pe scenă în 27 martie, când va fi prezentată piesa „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, în regia lui Adrian Damian. Actorii Teatrului din Buzunar vor prezenta, pe 29 martie, spectacolul „Dragostea ucide”, de Dan Mirea. Penultimul spectacol va fi „Vecini de coșmar”, după texte de Ion Băieșu și Daniel Hara. Ultimul spectacol din cadrul Galelor Teatrale Focșănene va fi pe 31 martie. Actorii Teatrului Municipal Focșani vor prezenta piesa „Hangița”, după Carlo Goldoni, în regia lui Sorin Francu.

Focșănenii care nu vor să rateze niciunul dintre spectacole pot achiziționa pachetul Gala, la un preț de 380 lei/persoană pentru cele opt seri de teatru. „Vă așteptăm în număr cât mai mare! Doar împreună putem ține aprinsă FLACĂRA CULTURII VRÂNCENE. Cu plecăciune, public drag!”, se arată în anunțul Teatrului focșănean.

Puteți obține informații suplimentare sau puteți face rezervări la numărul de telefon: 0731 021 769

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?