Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO/FOTO! Vrâncean mort într-un accident grav pe DN2; alte patru persoane rănite, printre care o femeie din Vrancea

UPDATE!  „Din primele date, a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe sensul Buzău – Focșani, un șofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău. 

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 64 de ani, din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 de ani, din Vrancea, rănirea șoferului din Bacău și a 2 pasagere din mașina acestuia, 2 femei în vârstă de 63 și 54 de ani, din Bacău. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul” a informat IPJ Buzău, citat de reporterbuzoian.ro.

Pentru transportul unui rănit a fost solicitată interveniția unui elicopter SMURD. 

Începând cu ora 14.40, traficul a fost reluat, se circulă alternativ.

Un accident rutier grav, în care a fost implicat un autoturism din Vrancea, s-a produs  în urmă cu puțin timp pe DN2 E85, la intrare în Rm. Sărat, dinspre Focșani. „Traficul rutier este blocat pe DN2, km. 149+300, la intrare în Rm. Sărat, dinspre Focșani, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme”, a informat DRDP Buzău.

Potrivit sansanews.ro, „în urma accidentului au reieșit cinci victime, patru dintre ele fiind preluate de echipajele medicale, una fiind încă încarcerată. Una dintre victime a fost preluată de un echipaj al SAJ, una de un echipaj SMURD, și doua dintre victime de o autospecială pentru transport personal și victime multiple aparținând ISU.”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 14.20 că pe DN 2 Buzău-Focșani, la ieșire din localitatea Râmnicu Sărat, județul Buzău, a avut loc un accident rutier produs între două autovehicule, soldat cu rănirea a patru persoane, ce sunt în evaluare medicală.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?