Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Termen pentru completarea dosarelor la locuințele ANL

Focșănenii care au depus dosare pentru o locuință ANL trebuie să le completeze până cel târziu la data de 15 martie 2024. Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a arătat că în municipiu sunt 579 de cetățeni care au depus dosare pentru obținerea unei locuinţe pentru tineri – ANL, până la finalul anului precedent.

Primarul arată că orice document adus în plus, respectiv modificări privind starea civilă, starea de sănătate, numărul de membri ai familiei, studii noi absolvite, schimbarea locului de muncă, adeverințele de salariat (soț, soție) cu venitul net, cu mențiunea expresă a punctului de lucru pe Municipiul Focșani pentru titularul cererii, trebuie depus la Registratura generală a Primăriei Focșani. „Totodată, precizăm faptul că acordarea locuințelor tip ANL, precum și stabilirea listei după care acestea vor fi repartizate, se realizează cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Aceste criterii pot fi consultate de către toți cei interesați în anexa nr. 11 din Hotărârea de Guvern nr. 962/2001 (art. 14, alin 7 și art. 15), republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se arată într-o informare de presă care precizează că, „neactualizarea adeverințelor de salariat va duce automat la nepunctarea dosarului pentru acest criteriu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?