Ediția: Sâmbătă 13 aprilie 2024 Nr. 6603
Ediția: Sâmbătă 13 aprilie 2024 Nr. 6603

Noi reguli de circulație în Focșani, la intersecția dintre Bulevardul Brăilei și strada Bucegi

Comunicat de presă, Primăria Municipiului Focșani:

Reguli noi de circulație pentru accesul în intersecția dintre Bulevardul Brăilei și strada Bucegi din Municipiul Focșani. Au fost montate noile indicatoare rutiere care reglementează circulația autovehiculelor în intersecția dintre Bulevardul Brăilei și strada Bucegi:

📌indicator Drum cu prioritate pe strada Bucegi – conducătorul auto are prioritate în intersecție;

📌indicator Oprire pe Bulevardul Brăilei – conducătorul auto este obligat să acorde prioritate tuturor vehiculelor care circulă pe drumul prioritar;

Montarea indicatoarelor rutiere era necesară deoarece a fost desființat sensul giratoriu din această intersecție și trebuia să asigurăm desfășurarea, în cele mai bune condiții, a circulației rutiere pe aceste artere astfel încât șoferii să circule în condiții de siguranță.

Respectând noile semne de circulație evităm producerea de ambuteiaje și de evenimente rutiere nedorite în această intersecție din Municipiul Focșani.

Intersecția va fi semaforizată în cel mai scurt timp, după finalizarea lucrărilor de resistematizare, iar accesul autovehiculelor va fi gestionat prin noul sistem de management al traficului care va fi implementat în Municipiul Focșani!

sursă text și foto: Facebook/Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?