Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO: Șah – Yannis-Raphael Grecu și Costică-Alexandru Călin de la CSM Focșani 2007, câștigători la Festivalul „Șah în Școală și în Mall – Ploiești Shopping City”

Festivalul „Șah în Școală și în Mall – Ploiești Shopping City” la șah rapid a avut loc duminică, 18 februarie, la Ploiești. La întrecere au luat startul 189 de șahiști juniori legitimați și nelegitimați. Competiția s-a desfășurat pe patru grupe: Turneul A – jucători legitimați din ciclul gimnazial și liceal (omologat FIDE), Turneul B – jucători legitimați din ciclul primar și grădiniță (omologat FIDE), Turneul C – jucători nelegitimați din ciclul gimnazial și liceal, Turneul D – jucători nelegitimați din ciclul primar și grădiniță, în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde, 10min+5sec/ mutare pentru fiecare jucător.

Organizatorii, Ploiești Shopping City, Grupul Observatorul Prahovean, CS Gambitul Damei Iași, Asociația Județeană de Șah Prahova și Clubul Sportiv Universitar Ploiești au oferit premii primilor clasați, dar și pe diferite categorii de joc. Sportivii de la CSM Focșani 2007 au obținut următoarele rezultate:

La Turneul A: – Grecu Yannis-Raphael, locul I clasele VII-VIII, cu 4 puncte; Călin Costică-Alexandru, locul I clasele IX-XII, cu 4 puncte; Călin Ionel-Dragoș, locul 11 în clasamentul general, cu 3,5 puncte.

La Turneul B: Ailincuței David-Constantin a acumulat un total de 2,5 puncte. Copiii și juniorii secției de șah a CSM Focșani 2007 participă constant în competițiile interjudețene la care se fac remarcați datorită rezultatelor obținute. Menționez faptul că în perioada 14 – 18 februarie la Oradea a avut loc un concurs internațional cu prezență numeroasă, la care Adelin-Ștefan Dăscălescu și Darius-Cristian Pană au fost prezenți și au reprezentat cu onoare județul Vrancea.

Felicitări și baftă în continuare tuturor!

 

Elena Adelaida ISAC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?