Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Handbal, Liga Națională – Meci cu oaspeții favoriți

          CSM Focșani 2007 va juca mâine, 17 februarie, de la ora 17:30, în deplasare, cu CSM Sighișoara în runda a 17-a a campionatului Ligii Naționale la handbal. Locurile ocupate în clasament de cele două combatante indică oaspeții drept mari favoriți la victorie. Focșănenii sunt pe 7, cu suficiente șanse la locul 5, în timp ce sighișorenii sunt în poziția de pe care se vede mai degrabă Divizia A decât un viitor imediat în Liga Națională. Cu siguranță că se vor bate în fiecare meci pentru victorie ca să evite retrogradarea. Așa cum o vor face și în partida cu CSM 2007.

CSM Sighișoara, cu antrenor nou, Sandu Iacob, vine la întâlnirea cu focșănenii cu un moral bun după ce marți a bătut la Reșița în Cupa României și s-a calificat ăn optimi. Speranțele sale de câștig în fața focșănenilor pot fi legate și de faptul că Sandu Iacob cunoaște bine echipa oaspete care este cam aceeași din vremea când el îi era antrenor! CSM 2007 a arătat o formă sportivă bună în acest început de sezon cu o repriză senzațională la Dinamo București, victorie la Alexandria în Cupa României și o prestație excelentă în partida cu Buzăul în care arbitrii au defavorizat-o! Cu un grup bine sudat și personalități pregnante în lot, CSM Focșani 2007 are forța să se impună ca și în tur, când a fost 32-28, și să obțină încă trei puncte.          

Meciul va fi arbitrat de Cristina Lovin, din București și Simona Stancu, din Buzău, iar observarea va fi asigurată de Adrian Eremia, din Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?