Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VIDEO: Atletism – Alina Gabriela Odoleanu, de la CSL Victoria Gugești, impresionantă la Campionatul Municipal de Atletism București și Cupa RMA

          Alina Gabriela Odoleanu, copila de 12 ani de la Ciușlea, eleva antrenorului Corneliu Panait la CSL Victoria Gugești, a impresionat în sursa de 1500 de metri a Campionatul Municipal de Atletism și Cupa RMA în sală, ale cărui întreceri au avut loc la București în zilele de 10 și 11 februarie. Alergând în compania unor adversare cu unul-doi ani mai mari, micuța Alina le-a înșirat ca pe mărgele, depășindu-le una câte una și s-a clasat a doua, într-o manieră entuziasmantă.

De la CSL Gugești au mai fost în concurs Mihalela Lichioiu, la 50 metri plat și 200 metri plat unde s-a clasat între primele 10 concurente și Ștefania Denia Duduo mică atletă cu suflet și valoare și de care se va auzi la nivel național”, așa cum a caracterizat-o antrenorul Corneliu Panait. ”La competiție au participat sportive de la cluburi mari, cu condiții și performanțe – Dinamo, Rapid, Medgidia, Timișoara, Târgoviște. Alina Gabriela Odoleanu s-a aflat la al doilea concurs și s-a clasat a doua la 1500 metri. Dacă ar fi avut un plus de experiență, ar fi putut câștiga. Iar Mihalela Lichioiu va fi o candidată la medalii în probele combinate. Copii sunt, talente sunt, doar trebuie să mergem noi, antrenorii, în întâmpinarea lor și să nu așteptăm să vină ei la noi. Mulțumesc CSL Victoria, domnului primar Vasile Vatră și doamnei profesoare Mirela Lazăr pentru sprijinul acordat”, mi-a declarat anrenorul Corneliu Panait.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?