Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Inspirat de fiica sa, campioană națională la Jiu-Jitsu Brazilian, un jandarm vrâncean a început să practice și el sportul și a ajuns, la rândul său, pe podium

Comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea:

Niciodată nu e prea târziu pentru performanță!

Colegul nostru plutonier adjutant șef Șerban Iliuță, jandarm în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, a participat weekend-ul trecut la prima sa competiție- Campionatul Naţional de Jiu-Jitsu Brazilian, reușind să obțină medalia de bronz la grupa Master 2 – 94 kg. Pentru obținerea acestei medalii, colegul nostru a luptat cu alți competitori care aveau o vastă experiență în acest sport.

Povestea colegului nostru începe într-un mod special…. mergând la competiții, pentru a-și susține fetița, în vârstă de 9 ani, și simțind emoțiile concursurilor, a decis că vârsta nu reprezintă o piedică în atingerea performanței.
Astfel, „fetița de aur” – care a câștigat două Campionate Naționale de Jiu-Jitsu Brazilian în aproximativ un an de când practică acest sport, și-a inspirat tatăl, iar în urmă cu mai puțin de 5 luni a început și el antrenamentele, în cadrul aceluiași club sportiv ca și fiica sa, urmând ca în luna aprilie a acestui an să participe și la Campionatul European.

Pe această cale, îl felicităm pentru performanța sa, îi urăm succes pe mai departe și îl considerăm un exemplu de voința, ambiție și perseverență, atât pentru colegi, cât și pentru toți cei care din diverse motive nu au curajul să facă primul pas pe plan sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?