Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Consiliul Judeţean Vrancea se reunește joi în şedinţă ordinară

Consiliul Judeţean Vrancea se reunește joi în şedinţă ordinară, convocată de președintele Cătălin Toma. Pe ordinea de zi se află 33 de proiecte de hotărâre, o mare parte dintre acestea vizând organizarea și funcționarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Vrancea, respectiv: „Aprobarea organigramei, statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale DGASPC”; „Înființarea Centrului de Îngrijire și Asistență Măicănești în structura DGASPC Vrancea și aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al acestuia”;

„Aprobarea modificării Regulamentului de Organizare și Funcționare al Locuinței Maxim Protejate Păunești din cadrul DGASPC Vrancea”; „Înființarea Centrului de Zi Dumbrăveni în structura DGASPC Vrancea și aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al acestuia”; „Înființarea Centrului de Zi Odobești în structura DGASPC Vrancea și aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al acestuia”; „Înființarea Centrului de Zi Panciu în structura DGASPC Vrancea și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al acestuia”;

„Retragerea dreptului de administrare DGASPC Vrancea asupra imobilelor teren și construcții, situate în orașul Panciu, str. Independenței, nr. 32”; „Transmiterea în administrarea DGASPC Vrancea a construcțiilor C11 – C19 aferente imobilului fost Centrul de Integrare Terapie Operațională Îngrijire și Asistență Odobești”; Stabilirea coeficienților corespunzători salariilor de bază pentru personalul contractual din cadrul DGASPC Vrancea.

Tot joi, plenul CJ Vrancea va decide și asupra proiectelor de hotărâre privind înființarea Locuinței minim Protejate 1, 2, 3 Dumbrăveni în structura DGASPC Vrancea. Alte trei astfel de locuințe minim Protejate din Odobești vor fi înființate în structura DGASPC Vrancea. Și la Panciu vor fi înființate 2 locuințe minim Protejate, care vor funcționa tot în structura DGASPC Vrancea. În aceeași ședință vor fi dezbătute mai multe proiecte de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru o serie de proiecte.

Este vorba despre „Amplasare și punere în funcțiune a 6 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în județul Vrancea”; „Modernizare DJ 205 N sector intersecție DJ 205 B – Jariștea – Scânteia, km. 4+000 – km. 11+200, L=7,20 km.”; „Continuare de lucrări pentru modernizare DJ 205D, Valea Sării – Năruja – Paltin – Spulber – Nereju – Brădăcești, km 0+000 – km 34+000, L = 34km”; „Reabilitare și modernizare  DJ 205L, sector DN 2D – Negrilești, km.18+152 – km. 21+552, L=3,40km., comuna Negrilești, județul Vrancea”; „Reabilitare pod din beton armat pe DJ 204 D, peste râul Putna, în localitatea Vulturu, km. 24+400, județul Vrancea“.

Tot în aceeași ședință va fi dezbătut și proiectul de hotărâre privind aprobarea  bugetelor proprii ale Județului Vrancea pentru finanțarea UAT Județul Vrancea şi a instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean Vrancea, pe anul 2024. Consiliul Județean va mai dezbate și proiectul privind delegarea prin concesionare a gestiunii serviciului public de operare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Haret, comuna Movilița, inclusiv a stației de sortare, a stației de compostare și a stațiilor de transfer pentru deșeurile municipale și deșeurile similare Focșani, Adjud, Vidra și Gugești, către operatorul SC ECO SUD SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?