Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FOTO! Participare numeroasă la prima ediție a Balului medicilor stomatologi din Vrancea; invitat special, primarul Cristi Misăilă

Stomatologii vrânceni au participat vineri seara la o manifestare dedicată lor. Este vorba de prima ediție a Balului medicilor stomatologi la care au participat 130 de medici de specialitate. Manifestarea a fost organizată de președintele Colegiului Medicilor Stomatologi, filiala Vrancea, medicul Mihai Nedelcu și a coincis cu Ziua Mondială a Stomatologului.

Evenimentul a avut loc la Restaurantul Oscar din Focșani atmosfera fiind una deosebită.
„Este prima ediție a acestei manifestări și am plecat de la ideea că este important să ne cunoaștem mai bine. Suntem peste 130 de medici stomatologi în Vrancea și am constatat că încă nu ne cunoaștem așa cum ar trebui. Sunt copleșit de numărul mare de colegi care au dat curs invitației noastre de a ne onora cu prezența. Sperăm să fie o seară minunată, să vă distrați. Eu împreună cu echipa de conducere a colegiului vă spunem bine ați venit și vă urez o seară minunată. Sper să nu rămânem la această primă ediție și să ne întâlnim și la ediția cu numărul 20 a Balului medicilor stomatologi“, a declarat medicul Mihai Nedelcu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Vrancea.
Acesta le-a prezentat colegilor echipa de conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi din Vrancea. Este vorba de medicii Irina Lupu, Elena Prescornițoiu, Marius Ursu, Sorin Nedelcu, Vlad Hanță și Ionel Amarițicăi.
La rândul său, Medicul Irina Lupu le-a spus celor prezenți că este o dorință mai veche de a-i reuni pe medicii stomatologi din Vrancea. „Întâlnirea din seara aceasta este o dorință mai veche a mea și a câtorva colegi de aici, în frunte cu Mihai Nedelcu. Prima dată când ne-am întâlnit eram 11 colegi, a doua oară doar 4, dar astăzi, zic eu că suntem cu adevărat mulți și sunt bucuroasă că am reușit să realizăm acest grup, să ne putem vedea în formula din seara aceasta“, a precizat medicul Irina Lupu.

La manifestări a fost invitat și primarul Municipiului Focșani, Cristi Misăilă, care i-a felicitat pe medicii stomatologi cu ocazia Zilei Mondiale a Medicului Stomatolog și pentru inițiativa de a organiza prima ediție a Balului. Primarul le-a urat succes în activitate și le-a mulțumit pentru că, la cabinetele școlare, au grijă de sănătatea și igiena orală a copiilor din Focșani. „Le mulțumesc tuturor medicilor stomatologi care își desfășoară activitatea în cabinetele de medicină școlară. Am susținut și vom finanța în continuare dotarea acestor cabinete. Am în doctorul Mihai Nedelcu un partener și un prieten care susține în Consiliul Local dotarea cabinetelor de medicină școlară, în special a cabinetelor stomatologice. Anul acesta am propus în proiectul de buget și sper să se aprobe dotarea cu aparatură medicală nouă pentru patru cabinete din cele opt pe care le avem la unitățile de învățământ. Vă mulțumesc și vă felicit pentru că dumneavoastră sunteți cei care asigurați liniștea copiilor noștri atunci când îi primiți și le dați îndrumarea necesară dar și tratamentele necesare atunci când se impune”, a spus primarul Cristi Misăilă.
Una dintre surprizele oferite de organizatori a fost organizarea unei tombole la care premiile au constat într-o trusă chirurgicală, bilete la teatru, echipamente și materiale stomatologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?