Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Futsal, Liga 1 – Mărășeștenii, la a șasea victorie

 

  • ACS Mausoleul Mărășești – ACS West Deva 8-4 (5-2)

           Echipa de futsal a ACS Mausoleul Mărășești a obținut a șasea victorie în Campionatul Ligii 1. Miercuri, 24 ianuarie, în Sala Sporturilor, formația manageriată de Romeo Drăgan și antrenată de Marius Cozma a întâlnit pe ACS West Deva de care a dispus cu 8-4 (5-2). A fost un meci spectaculos prin numărul de goluri, cu echipa gazdă hotărâtă să nu lase frâiele jocului, după ce, în urmă cu o etapă, în deplasare, condusese cu 3-0 la pauză pe Luceafărul Buzău și pierduse cu 5-6. În jocul de miercuri, devenii au deschis scorul prin Eduard Mucea, în minutul 4, Daniel Petică a egalat un minut mai târziu, Ion Dumitru, în minutul 9, Eduard Petre, în minutele 10 și 16 și Mimi Stoica în minutul 12 au făcut 5-1, scorul pauzei fiind fixat la 5-2 după golul lui Ionuț Florea.

Partea a doua a întâlnirii a fost mai strânsă – s-a încheiat cu 3-2, dar după 6-2 în urma reușitei lui Ion Dumitru, din minutul 23, oaspeții s-au apropiat la 6-4, marcatori – Boda Krisztian, în minutul 25 și Galfi Artur în minutul 34. Daniel Petică, în minutul 36 și Ovidiu Tudose, în minutul 29, au readus scorul la dimensiuni în acord cu realitatea din teren: 8-4.

ACS Mausoleul se află în zona liniștită de la mijlocul clasamentului – ocupă locul 6 cu 19 puncte, iar în etapa următoare, la 14 februarie, va juca în deplasare cu ultima clasată, ACS Șoimii Simand.

          Meciul a fost arbitrat de Vlad Ciobanu,  Sebastian Șpaiuc din Iaşi și Andrei  Hornet din Brăila. Observarea a fost asigurată de gălățeanul Doru Balmuș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?