Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Doi vrânceni condamnați la închisoare pentru tentativă de omor, respectiv furt calificat, au fost prinși și duși la penitenciar

Mandate de executare puse în aplicare de polițiști

Ieri, 25 ianuarie, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală au identificat o persoană pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Suraia, are de executat 5 ani închisoare și 3 luni de închisoare pentru săvârşirea tentativei la infracțiunea de omor, în baza mandatului emis de către magistraţii Tribunalului Vrancea. Acesta a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Focșani, în vederea executării pedepsei.

Tot ieri, 25 ianuarie, ora 19.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au identificat un bărbat de 31 de ani, din comuna Sihlea, față de care Judecătoria Focșani a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost predat reprezentanților Penitenciarului Focșani, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

Buletin de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?