Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO: Echipamente digitale pentru Școala Andreiașu de Jos

Școala Gimnazială „Simion Cristian” din Andreiașu de Jos a primit zilele trecute echipamentele digitale finanțate în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale”. Conform datelor publicate pe pagina de socializare a unității de învățământ, proiectul este derulat de Primăria Andreiașu de Jos, cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență. Astfel, primul transport a ajuns la unitatea școlară și a constat în echipamente digitale: table interactive; sisteme de videoconferință; multifuncționale; laptopuri; scanner; alte dispozitive și echipamente tehnologice, urmând să fie adus și mobilierul școlar modular.

Directorul școlii, profesorul Cătălin Croitoru, alături de colectivul de cadre didactice au dorit să transmită un mesaj de apreciere și mulțumire primarului Cristian Vasilică și Consiliului Local Andreiașu de Jos pentru ajutorul acordat în realizarea unui mediu școlar mai bun, care să aducă beneficii măsurate în bucuria crescută de a veni la școală, și implicit în rezultate bune și foarte bune la învățătură, la construirea de oameni buni și frumoși pentru societate.

Menționez faptul că toate unitățile de învățământ din comuna Andreiașu, inclusiv Grădinița cu Program Normal Andreiașu de Jos vor beneficia de aceste dotări de ultimă generație. În acest fel îmbunătățim calitatea actului educațional, iar școala noastră va deveni din ce în ce mai inovatoare. Pe această cale transmitem mulțumiri echipei de implementare din Primăria Comunei Andreiașu de Jos și nu în ultimul rând domnului primar Vasilică Cristian pentru susținere și colaborare!”, este mesajul directorului Cătălin Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?