Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

În șase comune din Vrancea, controale în trafic și la depozitele de lemn; 21 de amenzi aplicate, pentru infracțiuni în domeniul silvic

În perioada 17-19 ianuarie a.c., polițiștii Biroului pentru Protectia Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Focșani, au desfășurat o acțiune pe linie silvică, având ca obiectiv verificarea legalității exploatării, transportării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.

În acest scop, în comunele Milcovul, Garoafa, Suraia, Năruja, Paltin și Bârsești au fost efectuate 32 de controale în trafic și au fost verificate 10 depozite / instalații de prelucrare a materialelor lemnoase.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 21 de sancțiuni în cuantum de 40.000 lei pentru nerespectarea dispoziţiilor Legii 171/2010, privind regimul silvic.

Ca măsură complementară, polițiștii au dispus măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a cantității de 326 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 70 000 de lei.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?