Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO/FOTO! Microbuz cu 7 copii din Vrancea, implicat într-un accident! Planul roșu de intervenție a fost activat!

Un grav accident de circulație, în care a fost implicat un microbuz din Vrancea și alte două autoturisme, s-a produs, în urmă cu puțin timp pe DN2, pe sensul de intrare în orașul Buzău dinspre Ploiești. Șapte copii și doi adulți se aflau în microbuz. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Traficul este complet blocat.

Din primele date, microbuzul cu cei 7 copii aparține unui club focșănean de judo. În microbuz, împreună cu copiii se aflau și 2 adulți, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toți minorii sunt în stare stabilă și au fost transportați la spital. În celelalte 2 autoturisme se aflau doar șoferii, unul dintre ei fiind rănit și transportat la spital.

UPDATE! „Cei 8 răniți au fost transportați la spital. Începând cu 12.15, a încetat aplicarea Planului Roșu de Intervenție.  Persoanele rănite în urma accidentului, cu vârste între 11 și 28 de ani, sunt evaluate de medici la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Din primele informații, niciuna nu este rănită grav, astfel încât să fie nevoie de transferul la o altă unitate medicală din Capitală”, a informat Prefectura Buzău.

„Sportivii aflați în microbuz sunt legitimați la un club de judo din Focșani. Potrivit unor surse, în momentul în care s-a produs accidentul, sportivii se îndreptau spre Drobeta-Turnu Severin, acolo unde aveau programată o competiție”, conform publicației buzoiene sansanews.ro. Începând cu ora 13.00, traficul a fost reluat.

sursă foto: buzoienii.ro

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „pe DN2 Buzău-București, la ieșire din municipiul Buzău, județul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. Potrivit primelor informații, șase persoane au suferit leziuni, ce primesc îngrijiri medicale. A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC.

sursă foto: sansanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?