Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO! Prefectul Nicușor Halici s-a întâlnit cu „reprezentanți ai manifestanților care protestează spontan pe arterele principale ale municipiului Focșani”

COMUNICAT DE PRESĂ 

În această seară la solicitarea unor reprezentanți ai manifestanților care protestează spontan pe arterele principale ale municipiului Focșani, Nicușor Halici, Prefectul județului Vrancea, a organizat o întâlnire cu aceștia la sediul Instituției Prefectului Vrancea.

Grupul de protestatari a prezentat la modul general nemulțumiri care sunt deja cunoscute la nivel național, iar prefectul județului le-a comunicat măsurile adoptate astăzi de către Guvern și care vin în sprijinul lor, dar și demersurile care se fac în continuare pentru rezolvarea problemelor ridicate de protestatari.

Pentru a da coerență demersurilor acestora, Nicușor Halici, Prefectul județului Vrancea, le-a solicitat sintetizarea tuturor nemulțumirilor într-un memoriu, pe care îl va înainta autorităților competente ale statului.

În încheiere, prefectul județului a subliniat faptul că legea trebuie respectată de către toată lumea și a făcut un apel la calm, rațiune și atitudine constructivă pentru găsirea unor soluții benefice pentru toți românii!

18.01.2024

Instituția Prefectului Județului Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?