Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

FOTO! Accident MORTAL pe DN2/E85; un camion, o autoutilitară și un autoturism au fost implicate

Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitați prin apel 112 să intervină la locul producerii unui accident rutier – Mărășești – Haret -DN2 E85. Conform primelor informații  de la fața locului (ora 19.00 – n.r.), coliziunea a avut loc între un camion, o autoutilitară și un autoturism. La acest moment, unui pasager din autoutilitară i se aplică manevre de resuscitare. Traficul este blocat total.

Actualizare! Din nefericire, a fost declarat decesul victimei, pasager dreapta față în autoutilitară, un minor de aproximativ 16 ani, din comuna Slobozia Bradului.

Actualizare ora 20.37! Traficul rutier se desfășoară alternativ.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

Comunicare Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea: La ora 18.40, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 iesire din Mărășești spre Adjud, implicate trei autovehicule – un tir, o autoutilitară și un autoturism. La solicitare s-au alocat trei resurse SAJ – două echipaje tip B2 și un echipaj tip C2. La accidentul rutier s-a identificat o victimă sex masculin, în vârstă de 16 ani, cu politraumatism, aflată în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare cardio pulmonare avansate, fără rezultat pozitiv. Medicul a declarat decesul victimei.

Sursa foto: SAJ Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?