Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: A fost inaugurat Căminul Cultural din Bordești

Președintele Consiliului Județean Vrancea Cătălin Toma a participat ieri la inaugurarea Căminului Cultural din Bordești. La eveniment au mai fost prezenți numeroși primari vrânceni: Adrian Banaurs (Dumitrești), Grigore Constantin (Chiojdeni), Fănică Popa (Bolotești), Dragoș Ciobotaru (Vizantea-Livezi), Merlin Ivancea (Slobozia Bradului), Ion Păun (Jitia), Gelu Grosu (Gura Caliței), dar și vicepreședintele CJ, Ionel Cel-Mare, subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece și consilierii județeni Claudiu Matei, Valerică Zamfirescu, consilierul local Lucian Antonescu (Dumbrăveni) și directoarea Bibliotecii Județene, Oana Raluca Boian.

Astăzi (ieri – n.r.) a fost inaugurată noua clădire a Căminului Cultural din Bordești, un moment important pentru întreaga comunitate. Reabilitarea și modernizarea au fost posibile printr-un proiect derulat de Compania Națională de Investiții (CNI), în urma demersurilor făcute de colegul primar liberal Adrian Gavrilă. Investițiile vor continua la Bordești, una din cele mai importante fiind cea de 10 milioane de lei prin care vor fi asfaltate drumurile din localitate.

Felicitări primarului Adrian Gavrilă și consilierilor locali din Bordești pentru proiectele votate și puse în aplicare în folosul comunității”, a precizat președintele Cătălin Toma. La eveniment au fost premiate mai multe cupluri cu o căsnicie de peste 50 de ani, foști primari ai localității, dar și angajați în administrația locală care au ieșit la pensie după zeci de ani de activitate.

Nu au lipsit momentele artistice, grupurile de dansatori populari din Bordești, Dumitrești, Chiojdeni, Jitia și Vintileasca încântându-i pe cei prezenți. De asemenea, a fost prezentat și principalul obiectiv cultural al zonei, Mănăstirea Brâncoveanu, în contextul Zilei Culturii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?