Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Futsal – Spectacol pe teren și în tribune, la Mărășești!

 

  • ACS Mausoleul Mărășești – United Galați 2-4 (1-1)

 

Formații

ACS Mausoleul: Petică, O. Cireș, Stoica, Tudose, Vodă, Magiaru, Petre, Marin, Ion, Popa.

United Galați: Toniță, Dudău, Cojocaru, Crăciun Crișan, Cîrdei, Alan, Ignat, Araujo, A. Cireș, Dima, Boșneagă.

Arbitri: Dragoș Mocanu, Romeo Preda, Andrei Hornet; observator, Daniel Deca –  toți, din Brăila

Partida de debut al anului de futsal la Mărășești a opus duminică, 14 ianuarie, de la ora 16:00, formația locală ACS Mausoleul, campioanei Ligii 1 și liderului la zi al clasamentului ediției 2023 – 2024, United Galați.

A fost o dispută spectaculoasă, urmărită de spectatori care au umplut la refuz Sala Sporturilor din Mărășești. S-au întrecut în teren două formații de calitate iar în tribune două galerii care au făcut o atmosferă de mare meci în tot timpul celor 40 de minute ale partidei.

Gazdele au arătat că își merită cu prisosință locul în prima ligă! Au fost egalii valoroșilor lor adversari în prima repriză, încheiată la egalitate, 1-1, după ce marcaseră Felipe Sasse Alan, în minutul 13 pentru oaspeți și underul Mohamed Petre, în minutul 17, pentru ACS Mausoleul. Partea a doua a întâlnirii a fost a gălățenilor care au dus după 15 secunde scorul la 1-2 în minutul 21 prin Andrei Crăciun apoi la 1-3 în minutul 23 prin Robert Crișan. Gazdele au replicat prin același Mohamed Petre în minutul 26 și s-a făcut 2-3, scor la care mărășeștenii sperau în egalare. Însă în minutul 32, fostul jucător al Sportului Ciorăști, Vlăduț Dudău, a recuperat în jumătatea proprie, a sprintat spre careul advers, a pus mingea în gura porții de unde Cojocaru a marcat simplu pentru 2-4. Gazdele pe final de meci au atacat în 5, fără a putea surprinde experimentata formație a Galațiului care a obținut a 12-a victorie din 13 meciuri.

ACS Mausoleul a rămas pe locul 6 pe care, în condiții normale, și-l va păstra până la finalul sezonului regulat.

În Cupa României, ACS Mausoleul intră direct în optimi de finală urmând ca la 27/ 28 ianuarie să întâlnească în deplasare pe Clujana Cluj Napoca, echipa de pe locul 3 în Liga a 2-a. În caz de victorie, formația din Mărășești va juca în sferturi de finală cu învingătoarea partidei din optimi dintre CS Luceafărul Buzău/ CSM Târgu Mureș.       

Sursa foto: FRF.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?