Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Prins în Piața Moldovei, în timp ce FURA de pe o tarabă aproape 200 de ceasuri de mână și alte bunuri!

La data de 11 ianuarie a.c., ora 20.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat sustrage bunuri de pe o tarabă din Piața Moldovei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică care a identificat un bărbat ce avea asupra sa o geantă care conținea mai multe bunuri și un cuțit.

Polițiștii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani unde, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale, s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat în Piața Moldovei Focșani iar cu ajutorul unui cuțit pe care îl avea asupra sa, ar fi tăiat prelatele ce acopereau și asigurau bunurile aflate pe trei tarabe. Astfel, bărbatul ar fi sustras sustras 195 de ceasuri de mână, baterii, lanterne, telecomenzi și alte bunuri aparținând unei societăți comerciale, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de peste 3.200 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, din județul Tulcea, fiind predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea.

Ieri, 12 ianuarie, polițiștii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru o perioadă de 30 de zile..

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

Foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?