Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Șeful Secției de Poliție Tulnici, suspectat că s-ar fi urcat băut la volan

Șeful Secției de Poliție Rurală Nr.8 Tulnici, comisarul șef Valentin Găină, a fost oprit de polițiști, în trafic, noaptea trecută, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițistul a refuzat însă să sufle în alcooltest, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Militar din Focșani pentru a i se recolta probe de sânge.

“În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.35, în municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism. La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii existenţei/inexistenţei alcoolemiei în sânge”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

Dacă rezultatul va fi unul pozitiv, conducerea IPJ Vrancea va dispune o anchetă internă, iar polițistul în cauză va fi pus la dispoziția conducerii IPJ Vrancea.

“Întrucât persoana în cauză are calitatea de poliţist, conducerea inspectoratului poate dispune o anchetă internă, dacă rezultatele analizelor de laborator vor indica o îmbibaţie alcoolică
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a declarat, în nenumărate rânduri, toleranţă zero faţă de consumul de alcool sau substanțe psihoactive, iar de fiecare dată au fost luate măsuri ferme. Prin urmare, şi în situaţia dată vor fi aplicate toate măsurile legale, cu atât mai mult cu cât persoana în cauză are calitatea de poliţist, organ de aplicare a legii, care veghează respectarea acesteia”, se mai arată în informarea IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?