Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

DGASPC Vrancea, fonduri prin PNRR pentru reabilitarea unui centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu din Odobești

Facebook DGASPC Vrancea:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea a semnat astăzi (ieri – n.r.), 8 ianuarie 2024, un contract de finanțare din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în valoare de 1.316.350 de lei. Doamna director general – Daniela Nicolaș a participat, în calitate de reprezentant legal al instituției, la evenimentul organizat de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, care a avut ca scop semnarea a 40 de contracte de finanțare de o importanță majoră pentru proiectele ce urmează a fi implementate în domeniul asistenței sociale și protecției copilului.

Valoarea finanțării proiectului aferent Vrancei, care vizează reabilitarea unui centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu, situat în orașul Odobești, este de 1.316.350 lei, fonduri care vor contribui substanțial la consolidarea și extinderea serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități  din județ. Evenimentul a avut loc la sediul Guvernului României și a reunit reprezentanți importanți din domeniul asistenței sociale, precum doamna ministru Simona Bucura Oprescu.

Semnarea acestui contract PNRR marchează un pas important în direcția îmbunătățirii și extinderii serviciilor sociale, reflectând angajamentul permanent al DGASPC Vrancea în asigurarea sprijinului și protecției pentru toți cetățenii, în special pentru cei vulnerabili. DGASPC Vrancea își exprimă recunoștința față de susținerea acordată și încrederea în proiectele dedicate comunității locale și reiterează angajamentul de a continua să ofere servicii de calitate, centrate pe nevoile și bunăstarea cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?