Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Bărbat dat dispărut, găsit în zona Piaţa Moldovei de un jandarm aflat în timpul liber

În cursul acestei zile, unul dintre colegii nostri, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, aflandu-se în timpul liber în zona Piaţa Moldovei din Municipiul Focşani, a observat un bărbat de aproximativ 35-40 de ani care manifesta un comportament deviant.

Colegul nostru a cerut sprijinul echipajului de interventie aflat în serviciu, care odată sosit la fața locului a interceptat persoana indicată și stabilindu-i identitatea a constatat că aceasta figura ca și persoană dispărută.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, dar din cauza faptului că a devenit agresiv verbal şi fizic și fiind cunoscut cu tulburări de comportament, a fost solicitată intervenţia unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea pentru a prelua bărbatul în vederea internării la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Vrancea.

Conducerea inspectoratului felicită pe această cale initiativa colegului nostru care și-a făcut datoria inclusiv în timpul liber.

Biroul de presă al IJJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?