Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Focșani. Concurs de pictură despre Sărbătorile de Crăciun

Duminică este ultima zi în care tinerii se mai pot înscrie la concursul de pictură „Crăciun de poveste în Focșani”. Concursul organizat de Tineretul Social Democrat (TSD) Focșani a ajuns la a doua ediție și se adresează tuturor tinerilor cu vârsta până în 18 ani din Municipiul Focșani. Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să trimiteți pictura în format .jpg sau .png la adresa de email: tsdfocsani@gmail.com împreună cu numele, vârsta și numărul de telefon.

Perioada de transmitere a picturilor este 1- 10 decembrie 2023. Toate pozele cu picturile înscrise în concurs vor fi postate pe pagina oficială de Facebook TSD Focșani, împreună cu numele, prenumele și vârsta concurentului, în data de 11 decembrie 2023.

În perioada 11 -16 decembrie 2023 lucrările pot fi votate pe pagina de Facebook TSD Focșani. Un like = un vot.

Premiile, în funcție de numărul de like-uri primite, sunt următoarele:

Locul I: 1000 RON; Locul al II-lea : 750 RON; Locul al III-lea: 500 RON.

„Premiile vor fi înmânate exclusiv câștigătorilor în data de 17 decembrie 2023 astfel: cei trei vor fi însoțiți la cumpărături de colegii noștri și își vor putea alege produse în funcție de valoarea premiului câștigat. Aceasta este condiția pe care trebuie să o respecte primii trei clasați pentru a putea intra în posesia premiului. Mult succes tuturor participanților, iar celorlalți, prieteni, colegi, părinți sau bunici, vă invităm să intrați pe pagina TSD Focșani, să admirați și să vă alegeți pictura favorită! Fie ca cei mai buni să câștige!”, arată TSD Focșani, care menționează că „încercarea de fraudare a like-urilor reprezintă descalificarea din concurs!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?