Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Fă un copil fericit, cumpără-i o pereche de ghetuțe!

„Încalță un copil de iarnă‟, campania inițiată de Mirela Retegan și Fundația Zurli, a ajuns la cea de-a cincea ediție, iar vrâncenii sunt invitați să dea o mână de ajutor. Prin intermediul acestei campanii, inițiatorii își propun să aducă un strop de bucurie pe chipul copiilor nevoiași din România, oferindu-le pachete cu ghetuțe noi, obiecte necesare sezonului rece și dulciuri.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul https://www.fundatiazurli.ro/, „pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, oamenii sunt încurajați să pună și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală‟.

În Vrancea, cei care vor să se alăture campaniei, pot lua legătura fie cu Cristina Diana Enache (0736 090 004), fie cu Ciprian Diniță (0722 552 298). „Anul acesta, pachetele pe care le vor strânge până pe data de 20 decembrie în cele două locații din Focșani: Magazinul Artech din Bulevardul Independenței nr.60 – în sensul giratoriu din Obor, respectiv Magazinul Big Market din strada Vâlcele nr. 58, vor ajuge la copiii pe care îi are sub ocrotire părintele Marian Tudor. Pachetele pot fi aduse până pe data de 20 decembrie. Încălțămintea și hăinuțele trebuie să fie noi pentru că ne dorim ca acești copii să se simtă speciali, să primească ceva nou de Crăciun‟, spun Cristina Diana Enache.

În lista cu ghetuțe pentru Focșani realizată de Cristina Diana Enache sunt trecute 17 familii. Pe lângă numele fiecărui copil, veți găsi și informații legate de vârsta fiecăruia și mărimea pe care o poartă la încălțăminte, în așa fel încât să achiziționată perechea potrivită de ghetuțe.

În pragul sărbătorilor de iarnă mulți copii nevoiași din Vrancea așteaptă poate o minune… un mic semn că nu sunt uitați. Fiți parte din echipa oamenilor cu suflet mare și oferiți-le acestor copii un motiv de bucurie.

Locații Focșani:

Magazinul Artech din Bulevardul Independenței nr.60 – în sensul giratoriu din Obor / Program: luni-vineri – 08:00-17:30

Persoană de contact: Cristina Diana Enache, 0736 090 004

Magazinul Big Market din strada Vâlcele nr. 58/ Program: luni-duminică – 07:30-21:00

Persoană de contact: Ciprian Diniță, 0722 552 298

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?