Ștefan Hrușcă, Fuego, spectacol pentru copii, comedie – ofertă variată la Teatrul din Focșani

0
1250

Ne aflăm într-una din cele mai frumoase perioade din an și, cu toate că zăpada se cam lasă așteptată, ne putem bucura de magia sărbătorilor de iarnă mergând la spectacolele care vor avea loc luna aceasta la Teatrul Municipal „Maior Ghe. Pastia‟ Focșani. Oferta este variată: de la spectacole pentru cei mici și cei mari, până la concerte de Crăciun susținute de Ștefan Hrușcă și Fuego.

Duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 11:00, copiii sunt așteptați la „APORT!‟, un spectacolul de teatru pentru copii „ce ne introduce într-o poveste antrenantă de dresaj teatral (canin). Arthur, câinele marionetă care le știe pe toate și le face pe toate, este obișnuit să fie în centrul atenției, știe să citească, să sară coarda, să danseze, să cânte, să meargă pe role, dar mai ales să primească aplauze. Trebuie doar să numești un truc, iar Arthur va ști ce are de făcut. Dar ce se întâmplă când dresorul îl calcă pe nervi? Arthur îi pune piedici. Demonstrația de dresaj devine un prilej bun pentru tachinare, dar și pentru etalarea nenumăratelor talente ale unui câine drăguț ce face dimineața de duminică mult mai veselă‟, spun reprezentanții Teatrului Municipal Focșani. Organizatorii evenimentului ne dau asigurări că acest spectacol este „potrivit tuturor categoriilor de vârstă‟, așa că duminica aceasta sunteți așteptați la teatru. Prețul unui bilet este același și pentru copii, și pentru adulți: 25 de lei.

Gunoierul‟ pe scena Teatrului din Focșani

Tot duminică, 10 decembrie 2023, actorii Livia Taloi, Daniel Hara și Pavel Bârsan vă așteaptă la spectacolul de comedie „Gunoierul‟ în regia lui Mimi Brănescu. „Spune-mi ce arunci la gunoi ca să îți spun cine ești – proverb nou. La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul «Gunoierul» – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine. Spectacolul va avea loc în sala Teatrului Municipal Focșani duminică, 10 decembrie 2023, la ora 19:00. Prețul unui bilet este 80 de lei, iar biletele se pot procura de la Agenția Teatrală. Pentru informații și rezervări, sunați la numărul de telefon: 073 021 769‟, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului din Focșani.

Ștefan Hrușcă și Fuego vin să-i colinde pe vrânceni

În curând vine vremea colindelor, nu-i așa? Îndrăgiții interpreți Ștefan Hrușcă și Fuego vor concerta la Focșani în această lună. Duminică, 17 decembrie 2023, la ora 20:00, Ștefan Hrușcăvine la Teatrul Focșani să ne colinde‟. Prețul unui bilet este 170 de lei, iar biletele pot fi procurate de la Agenția Teatrală. Miercuri, 20 decembrie 2023, la ora 19:00, este rândul lui Fuego să ne încânte cu un „concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun‟ alături de trupa sa. Prețul unui bilet este 100 de lei, iar pentru mai multe informații și rezervări, sunați la numărul de telefon: 0731 021 769.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here