Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Handbal, Liga Națională – Final de tur cu adversar puternic!

• CSM Focșani 2007 – CSU din Suceava, duminică, 3 decembrie, ora 18:30, Sala Polivalentă

CSM Focșani 2007 va încheia pe teren propriu turul ediției de campionat 2023-2024. Duminică, 3 decembrie, de la ora 18:30, handbaliștii focșăneni vor primi replica celor de la CSU din Suceava. Gazdele revin la întâlnirea cu publicul propriu după importanta victorie obținută la Cluj-Napoca și își doresc să continue cu încă un meci câștigat, care să le apropie de mijlocul clasamentului, zonă mai în acord cu valoarea echipei, decât cea în care se află după 12 etape. Jucătorii și antrenorii Focșaniului au pregătit meciul de duminică foarte bine și vor intra pe teren să câștige! În loc de alte comentarii, redau declarațiile făcute pentru FRH, în anticiparea partidei de duminică, de antrenorul Dalibor Cutura și jucătorii Sașa Marijanac și Mihăiță Mitoiu.
Dalibor Cutura: După foarte muncita și importanta victorie de la Cluj, avem vizita unui adversar foarte periculos: o echipă tânără, talentată, a Sucevei. De fiecare dată am avut meciuri strânse cu ei. Suntem pregătiți și sperăm într-o victorie. Urmează jocul cu Timișoara, tot acasă și sperăm în două victorii ca să încheiem anul în prima parte a clasamentului.
Sașa Marijanac: După o perioadă foarte grea pentru noi a venit victoria de la Cluj și sperăm să obținem o victorie și cu Suceava, apoi cu Timișoara. Ne dorim două victorii pentru publicul nostru și Focșaniul să urce pe locul pe care trebuie să fie, acolo unde a fost în ultimii ani. Acolo ne dorim să fim.
Mihăiță Miroiu, extremă dreaptă: Va fi o partidă foarte disputată, pentru că așa sunt mai mereu meciurile noastre cu Suceava. Ne dorim foarte mult să câștigăm pentru că am traversat o perioadă mai puțin fastă. După victoria de la Cluj, ne dorim mult să câștigăm și acasă, lucru pe care nu l-am făcut de ceva timp, în fața suporterilor noștri. Să încheiem anul cu victorii în partidele cu Suceava și Timișoara și să urcăm în clasament. Partida dintre CSM Focșani 2007 și CSU din Suvceava va fi arbitrată de constănțenii Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu iar observarea va fi asigurată de Adrian Nacu, din Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?