VIDEO și FOTO: Elevii de la Colegiul Pedagogic au donat bani pentru familia din Bolotești a cărei casă a ars luna trecută

0
815

În urmă cu mai bine de o lună, casa soților Daniel și Gina Arvinte a fost cuprinsă de un incendiu violent. Se întâmpla în dimineața zilei de 20 octombrie 2023, când în locuință se aflau cei doi soți și fiica lor Alexandra. Toți trei dormeau, însă au reușit să se salveze la timp. Din casă însă „au mai rămas doar pereții‟, așa cum ne spunea Alexandra Arvinte atunci când am luat legătura cu ea – https://t.ly/3koll .

Alexandra este fostă elevă a Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret‟ (CNPSH) Focșani, iar foștii profesori, alături de liceenii de la Pedagogic, au decis să-i sară în ajutor. Cum? Ne spune profesoara Natașa Simion, directoarea CNPSH Focșani: „în urma incendiului devastator în care casa fostei eleve a Colegiului Național Pedagogic «Spiru Haret» Focșani, Alexandra Arvinte din satul Putna, comuna Bolotești a ars din temelii, NOI, elevii și cadrele didactice chiar dacă am fost relocați în 4 unități școlare, ne-am întâlnit în data de 17 noiembrie 2023 în curtea Colegiului Tehnic «Ion Mincu» pentru a veni în sprijinul familiei care a rămas fără acoperiș în prag de iarnă. Bunătatea, empatia, spiritul și solidaritatea atât a elevilor cât și a cadrelor didactice au fost simțite și de această dată venind în sprijinul familiei Alexandrei cu suma de 9.115 Ron. Mulțumim atât elevilor și colegilor implicați, cât și părinților care sunt alături de noi și care susțin astfel de fapte pentru a veni în sprijinul și ajutorul celor care au nevoie. Alexandra, ne dorim ca alături de familie să-ți petreci sărbătorile așa cum se cuvine în casa refăcută cu ajutorul oamenilor de bine!‟.

A doua zi după acțiunea profesorilor și elevilor de la Pedagogic, Alexandra Arvinte a postat un mesaj public pe pagina ei de Facebook prin care le mulțumește tuturor celor care au ajutat-o pe ea și familia ei: „ieri, 17 noiembrie , am avut șansa de a participa la o frumoasă surpriză din partea FAMILIEI PEDA, sub îndrumarea doamnei Aida Doagă! Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de mine, fizic și financiar, în aceste clipe grele! Ca întotdeauna, cei de la PEDA au dat dovadă de solidaritate, empatie și altruism în ceea ce privește persoanele aflate în impas! Dragii mei colegi și profesori, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și îndrumarea pe care mi le-ați oferit în timpul anilor petrecuți acolo. Îmi amintesc cu nostalgie de toate momentele frumoase petrecute alături de voi, de prieteniile pe care le-am legat și de profesorii minunați care m-au ghidat pe drumul cunoașterii. Fără voi, nu aș fi ajuns unde sunt astăzi.Vă sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile învățate și pentru că m-ați ajutat să-mi dezvolt abilitățile și să-mi ating potențialul maxim.

Sunt atât de mândră că am facut parte dintr-o comunitate atât de minunată și implicată, gesturile voastre de generozitate și compasiune au avut un impact imens în viețile celor în nevoie și au adus un zâmbet pe fețele lor. Fie că ați organizat campanii de strângere de fonduri, voluntariat sau alte acțiuni de ajutorare, fiecare efort contează și face o diferență reală în lume. Să știți că munca voastră nu trece neobservată și că sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei din jur. Continuați să răspândiți bunătatea și să faceți lumea un loc mai bun prin acțiunile voastre. Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru tot sprijinul și pentru donațiile generoase! Sunteți minunați!‟.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here