Harta Secțiilor de Poliție din România, o nouă soluție lansată de Code for Romania

0
438

COMUNICAT DE PRESĂ:

Code for Romania, cea mai mare organizație de tehnologie civică din lume, a lansat cea de-a opta soluție gratuită anunțată în Campania „Așteaptă-te, române. #PUTEM3000”: https://sectiidepolitie.ro/ro , platforma gratuită care facilitează accesul populației la informații detaliate despre fiecare secție, inspectorat sau direcție de poliție din România, dar și alte informații privind activitatea Poliției municipale, a direcțiilor generale de poliție, inspectoratelor locale etc.

SectiiDePolitie.ro include prima Hartă interactivă a secțiilor de poliție și oferă o nouă dimensiune de accesibilitate și transparență, fiind disponibilă în limba română, engleză și ucraineană, în sprijinul cetățenilor români și străini care locuiesc sau tranzitează teritoriul, dar și ucrainenilor refugiați din cauza războiului din statul vecin, facilitând pentru toți accesul la informații esențiale.

SectiiDePolitie.ro face parte din seria de soluții digitale ce răspund la probleme actuale ale românilor, soluții gratuite create de Code for Romania într-o campanie fără precedent: 12 soluții în 12 săptămâni, lansate până la sfârșitul anului, sub mottoul „Noi nu mai putem aștepta. Noi suntem cei pe care i-am tot așteptat”.

Harta conține informații verificate și poate fi accesată de oricine dorește să se informeze privind prezența și serviciile de ordine publică, indiferent de localitatea în care locuiește sau pe care o tranzitează. Accesul facil și intuitiv la informații poate contribui la consolidarea relației dintre comunitate și forța de poliție, promovând totodată și transparență în activitatea instituției.

Ce găsești pe SectiiDePolitie.ro?

– Date de contact și drumul spre cea mai apropiată secție a poliției, concentrate pe Harta interactivă a secțiilor de poliție pentru ca tu să poți accesa serviciile acestei instituții oriunde te-ai afla în țară;

– Acces la informații esențiale despre structura și activitatea poliției locale, în limba română, engleză și ucraineană;

– Informații detaliate despre serviciile oferite și alte detalii relevante privind activitatea Poliției municipale, direcțiilor generale de poliție și inspectoratelor locale. (…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here