Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO:A fost inaugurat drumul dintre Mirceștii Vechi și Rădulești


După 30 de ani de așteptare, locuitorii din Mirceștii Vechi și Rădulești circulă pe o șosea de asfalt până la Focșani. Inaugurarea oficială a drumului a avut loc ieri, în prezența vicepreședinților Consiliului Județean, Dragoș Bîrlădeanu și Ionel Celmare, a primarului comunei Vânători, Ionel Lupu și a localnicilor veniți la eveniment. Vicepreședintele Dragoș Bîrlădeanu le-a transmis oamenilor mesajul președintelui Marian Oprișan și i-a asigurat de susținerea administrației județene pentru investițiile care vor fi derulate de primăria Vînători. Iar drumul dintre Mirceștii Vechi și Rădulești este un prim exemplu. 
 De zeci de ani, accesul de la Mirceștii Vechi către Rădulești se făcea pe un drum pietruit, iar construirea unei șosele asfaltate era visul locuitorilor din aceste sate. O parte din drum a fost refăcut după inundațiile din 2005, prin o investiție a Consiliului Județean, iar anul trecut a început o lucrare de modernizare cu fonduri de la Primăria Vînători. Pentru ca acest lucru să fie posibil, drumul 204 G Mircești-Rădulești-Biliești a fost trecut de la Consiliul Județean în administrarea comunei Vînători și au început etapele derulării procedurilor de pregătire a documentație tehnice și de scoatere la licitație a lucrărilor. În luna septembrie a fost finalizată procedura de licitație și a fost desemnat constructorul. 
 Drumul județean a fost modernizat pe o lungime de 3,3 kilometri, de la Mirceștii Vechi până la ieșirea din Rădulești. „Valoarea totală a lucrărilor este de 2,8 milioane lei și este realizată din fondurile proprii ale comunei Vînători”, a declarat primarul Ionel Lupu. Lucrările de modernizare a drumului i-au făcut invidioși pe locuitorii celorlalte sate din comună. „S-a făcut foarte bine. Are șanțuri, este marcat. Așa ar trebui să fie pe fiecare drum din comună. Se cunoaște că avem primar nou, gospodar pentru că înainte nu s-a făcut mai nimic pentru oamenii din Rădulești. Am vrea să vedem mai multe asemenea drumuri„, ne-a spus o femeie din Mirceștii Noi

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?