Handbal, Liga Națională – Victorie focșăneană la Cluj-Napoca!

0
96
  • Universitatea Cluj Napoca – CSM Focșani 2007 25-28 (11-13)

Formații

CSM Focșani 2007: Bucătaru, Marocico, Cloșcă – Ragea – 1, Rață – 2, Pavlov – 1, Miroiu – 2, Trkulja – 1, Popovici, Toboșaru, Mocanu – 1, Marijanac – 7, Roșu, Eros, Simsar – 8, Makrishin – 5.

Universitatea Cluj-Napoca: Szopca, Alexandru Ioan Coman – Buciuman, Makaria – 2, Nosrati – 3, Ghivil – 5, Paul – 1, Coroian, Mureșanu, Ostace, Kraiger, Hrimiuc – 3, Notigan, Hossu – 9, Vlad Alexandru Coman, Ajdin – 1.

CSM Focșani 2007 a ieșit din seria jocurilor fără victorie duminică seara, când s-a impus în fața Universității Cluj-Napoca în deplasare în etapa a 12 a campionatului. Focșănenii au avut o evoluție sigură, au controlat de la un capăt la altul partida și au stopat încercările gazdelor de a prelua inițiativa. Clujenii, care aveau mare nevoie de puncte – erau înainte de meciul cu CSM 2007 pe loc de baraj – au încercat să exploateze eventuale inexactități în jocul focșănenilor, mizând și pe presupusa lor labilitate pe fondul tot unei presupuse lipse de încredere în ceea ce pot. Oaspeții au evoluat însă ca o echipă care știe ce vrea și ce poate, au plecat la Cluj-Napoca pentru trei puncte pe care și le-au adjudecat mai limpede decât arată scorul final!

Jocul a fost în echilibru până în minutul 11 când tabela de scor arăta 6-6. După care focșănenii s-au desprins la 3 goluri, însă în pauză s-a intrat cu 11-13. În partea a doua a întâlnirii diferența a crescut până la 6 goluri, a fost și egal la 17, în minutul 39:23, dar finalul a fost tot al oaspeților care au câștigat la trei goluri diferență, 28-25.

Prin victoria de la Cluj-Napoca, CSM Focșani 2007 a acumulat 14 puncte cu care se află pe locul 9, la un punct de CSU din Suceava (cu care va juca etapa viitoare în Polivalentă) de pe locul 8 și de CSM Bacău de pe locul 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here