Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Judo, Campionatul Național de judo pe echipe și veterani – Vrâncenii, bronz pe echipe feminin și 18 medalii la veterani!

Noua și moderna sală de sport din Golești a găzduit în perioada 24 – 26 noiembrie ediția 2023 a Campionatului Național de judo pe echipe și veterani. Sportivii vrânceni au obținut medalia de bronz pentru locul 3 la echipe feminin prin judoka de la CS Unirea. Pentru clubul focșănean au evoluat Iulia Moldoveanu, la 52 kg., Ana Munteanu, la 52 kg., Silvia Pomană, la 57 kg., Florina Bădiceanu, la 57 kg., Nicoleta Grigore, la 70 kg., Denisa Marin, la 70 kg., toate pregătite de sensei Adrian Moldoveanu. Din echipa CS Unirea a făcut parte și Sara David, eleva senseiului Dumitru Sandu Zisu, de la CSS Focșani.

La echipe masculine, CSM Focșani 2007, pentru care au luptat Bogdan Drîmbă, Emul Neagu, Gabriel Farcaș, Răzvan Burdușel, George Mogda, Alexandru Ștefan, Luca Anton și Valentin Bulimej, antrenați de senseii Stănică Grosu și Marinel Palade s-a clasat pe locul 5. În meciul pentru medalia de bronz, CSM 2007 a fost întrecută cu 3-2 de Rapid București.

Competiția veteranilor a adus în prim plan sportivii vrânceni care au primit 11 medalii de aur pentru titlurile de campioni naționali și câte trei medalii de argint și de bronz.

Au fost medaliați cu aur Maricela Grădișteanu – 48 kg., Larisa Crăciun – 52 kg., Luminița Gaiță +78 kg., Cristi Munteanu – 81 kg., Răzvan Lazăr – 90 kg., Giorgică Stanciu +100 kg., Marian Făcăeru – 73 kg., Nicușor Enache – 81 kg., Dumitru Sandu Zisu – 81 kg., Adrian Moldoveanu – 81 kg., Dănuț Poieană – 100 kg.

Pe locul al doilea și medaliați cu argint: Nicolea Alexandru +100 kg., Marin Stoica – 100 kg., Gabriel Gheorghe – 100 kg.

Daniel Deac, la 66 kg., Nicu Anton, la 90 kg. și Lazăr Ruzsa au fost medaliați cu bronz.

Sensei Adrian Moldoveanu, parte a grupului de organizatori ai competiției a mulțumit, și prin intermediul Monitorului de Vrancea, Primăriei și Consilului Local Golești pentru condițiile asigurate și sprijinul acordat pentru desfășurarea la un foarte bun nivel a Campionatului Național de judo pe echipe și de veterani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?