Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

UPDATE! VIDEO! Dumbrăveni. Scântei de scurtcircuit la firele electrice, cauzate de vântul puternic. 38 de localități FĂRĂ energie electrică!

Primăria Dumbrăveni a postat pe Facebook un video în care, din cauza vântului puternic, firele electrice se ating și provoacă flamă și scântei de mari dimensiuni. „Energia electrică este întreruptă parțial în satul Dragosloveni, la Cândești (punctul ,,zootehnie”) și parțial în satul Dumbrăveni, unde este afectată și alimentarea cu apă.
Au fost anunțate echipele de intervenție.
Așteptăm o rezolvare cât mai urgentă”, a anunțat Primăria Dumbrăveni.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a informat în urmă cu puțin timp că sunt 38 de localități vrâncene fără energie electrică. „Având în vedere manifestările fenomenelor meteo, la ora 09.00, la nivelul județului Vrancea, sunt nealimentare cu energie electrică 38 localității cu 13934 abonați. 12 echipe ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației.
De asemenea, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani acționează pentru degajarea unei ambulanțe SAJ rămasă înzăpezită pe raza comunei Slobozia Bradului.

UPDATE! La ora 20.00, la nivelul județului Vrancea, 1 localitate cu 339 abonați este afectată privind alimentarea cu energie electrică.
1 echipă a distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației.

UPDATE! La ora 18.00, la nivelul județului Vrancea, sunt afectate privind alimentarea cu energie electrică 4 localității cu 1265 abonați.
3 echipe ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?