Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Merlin Ivancea, primarul comunei Slobozia Bradului, implicat în accidentul de la Dumbrăveni

Primarul comunei Slobozia Bradului, Merlin Ivancea, a fost implicat în accidentul rutier care a avut loc în acestă seară, pe raza localității Dumbrăveni. Edilul conducea una dintre cele două mașini implicate în accident.

Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul celeilalte mașini implicate, care ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de mașina condusă de primarul Merlin Ivancea.
În urma impactului, edilul s-a lovit la o mână și, la această oră, se află la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean “Sfântul Pantelimon” Focșani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.35. În urma impactului violent dintre cele două autoturisme, o femeie a murit pe loc, aceasta fiind găsită „fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viața”, conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea. „Cea de a doua victimă, de sex masculin, cu politraumatism prin accident rutier, a fost preluată, monitorizată, stabilizată și transportată la UPU Focșani”, potrivit SAJ Vrancea.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: Facebook Merlin Ivancea / SAJ Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?