Focșani. Concurs cu premii pentru cele mai frumoase vitrine de Crăciun

0
279

Primăria Focșani organizează și în acest an concursul „Vitrine de Crăciun” prin care vrea să aducă magia Sărbătorilor de Iarnă pe străzile municipiului. Concursul se află la ediția a cincea și se adresează agenților economici care își pavoazează cu ornamente luminoase vitrinele și spațiile din incintă în perioada sărbătorilor de iarnă. Concursul se derulează în perioada 5 decembrie 2023- 24 ianuarie 2024. Înscrierile în concurs se fac în perioada 20-26 decembrie 2023. Agenții economici se pot înscrie cu mai multe spații amenajate, aflate în folosință.

„Primarul Cristi Valentin Misăilă invită în mod public TOȚI agenții economici, a căror activitate are și o componentă vizuală stradală, să se înscrie în acest concurs, premiile nefiind deloc de neglijat. Înscrierea şi participarea la concurs nu presupun perceperea de costuri sau taxe de participare”, se arată în comunicatul Primăriei Focșani. Premiul pentru locul I este în valoare de 5000 lei, premiul pentru locul II în valoare de 4000 lei, premiul III are o valoare de 3000 lei iar cele două mențiuni câte 1500 lei fiecare.

Potrivit regulamentului, înscrierea la concurs a participanților se face on–line, printr-un formular care va fi însoțit de 3 fotografii color cu spațiul pavoazat, în format jpg, png, tiff sau gif, la o rezoluție minimă de 300 dpi.

Potrivit comunicatului Primăriei, după înscriere, toate pozele vor fi postate în data de 28 decembrie 2023 pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani și vor putea fi votate până pe 24 ianuarie 2024 (1 like = 1vot). Ulterior, juriul concursului va puncta amenajarea vitrinelor, urmărind criteriile stabilite prin regulament:

1) Relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte);

2) Impact vizual/Design atractiv (0 – 25 puncte);

3) Originalitate (0 – 25 puncte);

4) Cromatică (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte).

Scorul final va fi stabilit astfel: 75% nota acordată de juriu și 25% din punctajul obținut prin voturile exprimate pe Facebook. Câștigătorii concursului vor fi anunţați printr-un anunţ public, în data de 30 ianuarie 2024. „Această competiție va aduce, o dată în plus, magia Sărbătorilor de Iarnă pe străzile orașului nostru și în inimile tuturor focșănenilor, indiferent de vârstă. Vă așteptăm cu drag să participați la acest concurs‼”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here