Bărbat de 81 de ani, dat dispărut, găsit în pădure în stare de agonie

0
1504

La data de 13 noiembrie 2023, ora 11.56, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, din comuna Nistorești, cu privire la faptul că în ziua de 12 noiembrie 2023, ora 15.00, tatăl său, de 81 de ani, din aceeași comună, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit.

În urma căutărilor desfășurate de polițiști pe raza localității de domiciliu și a suprafețelor de fond forestier din proximitate, octogenarul a fost identificat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra în cursul zilei de 13 noiembrie, la aproximativ 1 oră și jumătate de la sesizare, într-o suprafață de fond forestier, respectiv în punctul Valea-Neagră din comuna Nistorești, în stare de agonie (foarte slăbit și în șoc hipotermic).

Acesta a menționat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar leziunile de pe corp s-au produs ca urmare a căderii în râpa în care a alunecat în seara anterioară și în care a stat toată noaptea de 12/13 noiembrie a.c..

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Sursă text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here