Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

„Deratizare eficientă”, astăzi, în Piața Moldovei din Focșani

 

Administratia Pietelor Focsani S.A.:

Luni, 13 Noiembrie, deratizare eficientă în Piața Moldovei din Focșani

În efortul continuu de a asigura un mediu curat și sigur pentru comunitatea noastră, Administrația Piețelor Focșani anunță operațiunea de deratizare desfășurată în Piața Moldovei din data de 13 noiembrie 2023, începând cu ora 16.00.

Cu sprijinul specialiștilor în controlul dăunătorilor, Piața Moldovei va fi supusă unei proceduri riguroase de deratizare, în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și mediu. Această acțiune are ca scop eliminarea și prevenirea prezenței dăunătorilor, garantând astfel un mediu sănătos și sigur pentru cumpăratorii, comercianții și producătorii noștri.

În timpul procedurii de deratizare, vor fi luate toate măsurile necesare pentru a minimiza orice impact asupra mediului înconjurător și asupra sănătății publice, substanțele folosite vor fi selectate cu grijă pentru a fi sigure pentru oameni și animalele de companie, respectând legislația în vigoare.

Administrația Piețelor Focșani dorește să mulțumească locuitorilor din zonă pentru înțelegere și colaborare în timpul desfășurării acestei operațiuni de deratizare. Cu ajutorul comunității, putem menține un mediu curat și sigur în Piața Moldovei și în întreg orașul.

Pentru mai multe informații sau pentru orice întrebări suplimentare cu privire la această operațiune de deratizare, vă rugăm să contactați biroul nostru din incinta Pieței Moldovei din Focșani.

Foto cu rol de prezentare, sursa: https://propas.ro/deratizare-bacau/ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?