Tânăr de 18 ani, aflat sub influența alcoolului, internat în spital după ce și-a amenințat iubita în prezența polițiștilor

0
747

La data de 12 noiembrie 2023, ora 15.31, Poliția Orașului Mărășești a fost sesizată telefonic, de către un bărbat, din orașul Mărășești, cu privire la faptul că fostul ginere, în vârstă de 38 de ani, se află în fața imobilului său, provoacă scandal și încalcă ordinul de protecție emis de Judecătoria Panciu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul reclamat pe raza orașului Mărășești, în timp ce se afla la 1 metru distanță față de poarta de acces a imobilului, nerespectând astfel ordinul de protecție emis de către Judecătoria Panciu. Astfel, bărbatul în cauză are obligația, stabilită prin sentință civilă, la data de 03.11.2023, pentru o perioadă de un an de zile, de a păstra o distanță minimă de 50 metri față de fostul socru, fiica acestuia, precum și de locuința acestora.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție. La data de 12 noiembrie 2023, ora 15.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că la domiciliul ei, concubinul fiicei sale, de 18 ani, provoacă scandal. În urma deplasării la locuința în cauză, a fost identificată tânăra, care a declarat că a fost lovită și i-au fost adresate amenințări de către concubinul ei. Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind un risc iminent în cauză, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, prin care s-au dispus următoarele măsuri: păstrarea unei distanțe de 50 m față de victimă, precum și de locuința acesteia și obligarea agresorului la purtarea unui sistem electronic de supraveghere.

De asemenea, întrucât bărbatul se afla sub influența alcoolului și i-a adresat amenințări victimei chiar în prezența polițiștilor, acesta a fost condus la sediul poliției și ulterior la o unitate medicală, unde a fost internat, urmând ca la externare să îi fie montat dispozitivul electronic de supraveghere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here