Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Handbal, Liga Națională – Focșănenii pot obține a patra victorie

CSM Focșani 2007 și Steaua București se vor întâlni duminică, 12 noiembrie, de la ora 17:30, în Sala Apollo din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a turului campionatului Ligii Naționale la handbal. Ambele formații se află în posturi în care nu au mai fost în cele mai recente sezoane. Steaua ocupă ultimul loc, are doar 4 puncte adunate dintr-o victorie și un meci egal, iar CSM 2007 este pe locul 8, cu 11 puncte acumulate din 3 victorii si două egalități. Dacă steliștii sunt în acest moment pe loc retrogradabil, nici focșănenii nu sunt scutiți de emoții, fiind, ca număr de puncte, mai aproape de subsol decât de locurile cu care își obișnuiseră suporterii.

În aceste circumstanțe, ambele formații au nevoie de puncte ca de aer. Presiunea este mai mare pe gazde care vor face tot ce pot ca să câștige, așa cum au reușit în martie acest an pe teren propriu, după ce în toamna trecută la Focșani se impuseseră gazdele. Este greu de anticipat dacă una ori alta dintre cele două competitoare va continua seria de rezultate de până acum, pentru că de la etapa a 9-a a trecut o lună fără meciuri. Timp în care jucătorii cu probleme de sănătate vor fi reușit să se refacă iar antrenorii vor fi găsit modalitățile prin care să îmbunătățească prestația din teren a echipelor. Cred că la Focșani au existat și inspirația și determinarea necesare și că duminică, în Sala Apllo, CSM 2007 va obține a patra victorie în campionat!

Meciul va fi arbitrat de Alexandru Constantin din București și Laszlo Gal din Harghita. Observator, Ștefan Ciurea, din Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?