Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO: Elevi de la Colegiul Pedagogic Focșani, educatori pentru o zi la două grădinițe

Profesia de dascăl este o vocație, iar dorința de a-i ajuta pe cei mici să descopere lumea în care trăim ar trebui să vină din suflet. Pentru a-i ajuta să se integreze în lumea didactică, profesoara Olga Ostafi, care predă Educația plastică la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret‟ din Focșani, a realizat săptămâna trecută două activități educative la Grădinița nr. 4 și Grădinița nr. 6 din Focșani, la care au participat elevi de clasa a X-a și a XI-a de la Pedagogic.

Care este motivația pentru o viitoare carieră didactică? Zâmbetele și fericirea de pe chipul preșcolarilor de la Școala Gimnazială «Ion Basgan» – Grădinița nr. 4, și cei de la Școala Gimnazială «Ștefan cel Mare» – Grădinița nr. 6, i-au convins pe elevii de la Colegiul National Pedagogic «Spiru Haret» Focșani, profilul vocațional învățători/ educatoare și educatori/puericultori, că au făcut alegerea perfectă pentru a educa viitoarele generații!

În spiritul protejării mediului înconjurător, liceenii de la clasele a X-a și a XI-a au prezentat copilașilor lumea minunată a teatrului. Personajele de poveste au fost realizate în cadrul orelor de educație plastică, îndrumați de profesoara Ostafi Olga, folosind materiale reciclabile. Prichindeii au înțeles importanța colectării selective a deșeurilor și implicarea individuală și de grup în societate. Entuziasmul copiilor manifestat de ambele părți, a determinat inițiatorii proiectului, că astfel de activități vor continua spre satisfacția celor mici și a celor mari, dar și spre folosul societății, care va beneficia de cetățeni responsabili.

Mulțumiri pentru sprijinul acordat managementului Colegiului Național Pedagogic «Spiru Haret» Focșani, director Simion Natașa, profesorilor coordonatori de practică pedagogică Micu Florin, Roșu Florin și Toia Deniza, cât și cadrelor didactice de la unitățile școlare partenere! Felicitări tuturor!‟, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?