Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Mesaj de mulțumire pentru doi polițiști vrânceni care au recuperat o borsetă cu bani, documente și carduri bancare

,,Ce facem noi, ca cetățeni cinstiți, când găsim un portofel cu bani?”… Ei bine, știm cu toții, sau ar trebui să știm, că-l returnăm persoanei care l-a pierdut, sau îl predăm la poliție.

Astăzi, pe adresa redacției, am primit următorul mesaj: ,,Vreau să adresez mulțumiri celor 2 agenți ai secției 2 de poliție rurală Gugesti, Militaru Valentin și Mihai Robert, atât pentru profesionalism, cât și pentru rapiditatea cu care au acționat pentru recuperarea, în doar 30 minute, a unei borsete cu bani, documente importante, carduri bancare, permis, buletin etc. pierdută, dar găsită de un cetățean care a 《uitat》 să le înapoieze!
Având la dispoziție doar o culoare și o marcă a unui autoturism, aceștia (n.r. polițiștii) l-au depistat și s-au deplasat la locuința suspectului unde au recuperat bunurile în totalitate și mi-au fost predate personal! RESPECT!!”, semnează Florin Cătălin.
După ce l-am contactat pe Florin Cătălin am aflat întreaga poveste. ,,Ieri, băiatul meu, a pierdut borseta în care se aflau portofelul, documentele de identitate, actele mașinii, bani și carduri bancare, în fața unei farmacii din Gugești.
Având în vedere că în zona respectivă era o cameră de supraveghere la un magazin, am cerut să ne uităm pe filmări, să vedem dacă reușim să găsim ceva. Pe filmare se vede cum un bărbat ia borseta, se urcă într-o mașină și pleacă. Nu se putea vedea numărul de înmatriculare, doar marca și culoarea mașinii. Am mers la poliție și într-un timp foarte scurt, cei doi polițiști au identificat proprietarul mașinii, un bărbat din Dragosloveni. Au mers la domiciliul lui, au recuperat borseta, și ne-au adus-o acasă. Respectivul a spus că intenționa să vină a doua zi la poliție cu borseta, dar nu cred că avea de gând. Vreau să le mulțumesc celor doi polițiști pentru că au rezolvat problema foarte rapid”, a transmis Florin Cătălin.
Am luat legătura cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea pentru a afla câteva detalii despre cei doi polițiști. Așa am aflat că agent șef adjunct de poliție Militaru Valentin lucrează la Postul de Poliție Dumbrăveni din anul 2012, iar agent de poliție Mihai Robert, lucrează la Postul de Poliție Dumbrăveni din anul 2022.
Îi felicităm și noi pe cei doi agenți de poliție și le dorim mult succes în activitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?