Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Încă un sector de drum calamitat de pe DN2 N a fost reabilitat

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Buzău a anunțat că au fost finalizate lucrările de refacere la încă un sector drum calamitat de pe DN2 N, sectorul Dumbrăveni-Jitia, pe raza localității Chiojdeni. Acesta este al doilea sector de drum calamitat, de pe raza comunei Chiojdeni, care a fost reabilitat în acest an.

Sectorul de drum reabilitat acum se află pe DN2 N, la km 41 +363, pe raza comunei Chiojdeni. Celălalt sector de drum reabilitat anul acesta se află între pozițiile kilometrice 43+154, pe o lungime de 263 de metri. „Au fost finalizate lucrări de refacere calamitate DN2N km 43, Chiojdeni, județul Vrancea. Lucrările s-au desfășurat pe o lungime de 263 m, între pozițiile kilometrice 43+154 – 43+417, lățime parte carosabilă 8 metri. S-a refăcut zidul de sprijin, compus din 222 de coloane, s-a construit un podeț tip P2 cu 2 + 2 elemente capăt tip CP2+CP2 și s-a așternut mixtură stocabilă. Valoare lucrare: 16.934.034 lei fără TVA“, informa în luna mai DRDP Buzău.

Vă reamintim pe DN2 N Dumbrăveni-Jitia și DN2 R Jitia-Vintileasca-Bahnele se află mai multe zone afectate de alunecările de teren și intemperii. Acesta este unul din cele mai deteriorate drumuri naționale din județul Vrancea și, probabil, din țară. Prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici și directorul DRDP Buzău, Sorin Robu, au mers de mai multe ori pe acest drum, însoțiți de diverși specialiști, pentru a găsi cele mai bune soluții de reabilitare.

Sursa foto: Facebook/Directia Regionala de Drumuri si Poduri Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?